Workshop: Krachtdieren 

23. Juni 2019


Al duizenden van jaren heeft de mens een fascinatie met dieren. Zij geven ons een spirituele verbinding met Moeder Aarde en zijn symbolen van grote kracht en energie. Ieder dier heeft een individuele kracht of gave, die het dier buitengewoon maakt. Het dier zelf staat dan symbool voor dit uniek talent en is bereid deze met ons te delen, om ons te beschermen, te leiden of ons iets te leren. Deze dieren noemen wij dan ook: Krachtdieren. Iedere mens heeft meerdere krachtdieren. Enkele blijven een leven lang bij een persoon, andere komen alleen om ons bij de oplossing van een bepaald probleem te helpen of om een nieuw potentieel in ons op te wekken. 

Krachtdieren zijn vaak een spiegel van onze eigen kwaliteiten en krachten. Door onze persoonlijke krachtdieren te leren kennen, leren wij ook ons beter kennen. 

Tijdens deze workshop maak je kennis met de techniek van het Sjamaanse reizen. Wij reizen samen naar de onderwereld om kennis te maken met je gidsen en de 4 krachtdieren, die symbolisch staan voor de krachten die vanaf je geboorte al in je zijn, en die je het hele leven zullen begeleiden.

(Meer informatie over het reizen en de krachtdieren vindt je op mijn website: www.shamanshome.com) 

De workshop begint om 10 uur en gaat tot 17 uur (meestal loopt het iets uit). 

Maximaal 4 personen

Locatie: Heerlen

Kosten: € 100 (inclusief werkboek en trommel cd)

(een aanbetaling van € 25 is verplicht) 

Voor vragen, meer informatie of aanmelding stuur een mail naar: shamanshome@gmail.com onder vermelding van je naam, adres en telefoonnummer.

Walk in harmony and light.

Sabine

 

 Waarom deze website?

 
Deze website is voor mensen bedoeld die kennis willen maken met het Sjamanisme. Er zijn op dit moment vele websites te vinden waar mensen hun idee over het Sjamanisme of hun traditie met jullie willen delen. Websites die je inwijdingen, rituele en ceremoniën aanbieden.
 
Wat is er dan zo anders aan deze website?
 
Deze website is niet geschreven vanuit de perspectief van een bepaalde traditie, maar geeft informatie over de kern van het Sjamanisme. Terwijl tradities in het Sjamanisme verschillen over de hele wereld, afhankelijk van de plek en de cultuur van de mensen die een bepaalde traditie volgen, is de kern van het Sjamanisme overal hetzelfde. De wereldwijd belangrijkste techniek in het Sjamanisme is de techniek van het Sjamaanse reizen. Met behulp van deze techniek reizen de Sjamanen naar de drie werelden: de onderwereld, de middenwereld en de bovenwereld. Ook deze zijn in iedere traditie te vinden. De manier waarop ziektes bekijken en behandeld worden is ook wereldwijd terug te vinden. De technieken die hierbij gebruikt worden zijn Extracties (het verwijderen van indringers) en Soul Retrievals (het terughalen van delen van de ziel).
 
Als je meer wilt weten over deze kerntechnieken dan ben je van harte welkom op onze website. Kom naar binnen en kijk om je heen. Als hetgeen wat je leest vragen oproept, stuur mij gewoon een e-mail en ik zal je jouw vragen graag beantwoorden zover ik het kan. Het Kern-Sjamanisme is mijn wereld. Het is mijn hart en mijn ziel.
 
Het Kern-Sjamanisme is direct, zonder overdreven shows en het werkt. Een van mijn leraren heeft een keer tegen mij gezegd: "De krachtigste effecten bereik je door eenvoud en nederigheid”.
 
Ik hoop dat ik de waarde van deze woorden een beetje aan jullie kan laten zien door deze website. Deze website bevat mijn kennis en de lessen die ik over de laatste 20 jaren in verband met het Kern-Sjamanisme door de Spirits en door enkele wijze, aardse Sjamanen heb mogen leren. Deze website is dan ook vooral bedoeld als een bron van informatie over mijn belevenissen met het Sjamanisme en als een handleiding. Deze website is niet bedoeld als een regel of als de enige manier om iets te doen. Bekijk de informatie alleen als richtlijn, laat je er zeker niet door leiden. Haal uit de onderdelen van de site die dingen eruit, die met jou resoneren en die je kan gebruiken om je leven aan te vullen of te verbeteren. Wees open, ervaar en geniet.
 
Spread your wings and fly!
 
AkitaKatanka – Keeper of the Four Winds